top of page
contact

  Pers  

Radiologie in regio Turnhout

buiten de muren van het ziekenhuis.

Nieuwe praktijk DiagnostiX zorgt voor radiologie, vlakbij en supersnel.

Diagnostix_First_digi_JelleJansegersPhot

Oud-Turnhout - Vijf radiologen gaan onder de naam DiagnostiX van start met hun eigen praktijk. De ervaring die ze hebben opgebouwd tijdens hun carrière als ziekenhuisradiologen, nemen ze mee in de nieuwe praktijk. Het team van DiagnostiX staat voor een patiëntgerichte aanpak, in combinatie met een degelijke, snelle service en een open communicatie met de verwijzende arts.

Wie is DiagnostiX?

DiagnostiX bestaat uit een team van vijf radiologen die in ziekenhuisverband al geruime tijd samenwerken. Nu bundelen ze hun krachten in een privépraktijk. Dokters Erwin Ooms, Philip Ardies, Lenz Ardies, Michiel Eyselbergs en Kevin Van Looveren worden binnen DiagnostiX bijgestaan door verpleegkundigen Hans Van de Heyning en Marga Van de Voorde. 

Waarom DiagnostiX?

DiagnostiX maakt het verschil door zijn persoonlijke aanpak. Je wordt ontvangen in een warme, gemoedelijke omgeving, waar persoonlijk contact vooropstaat. Bij ons is de patiënt geen nummer. De artsen nemen hun tijd om naar jou te luisteren en voldoende informatie te geven gedurende het onderzoek. Voor de meeste onderzoeken kan je bij DiagnostiX nog dezelfde dag terecht.

Tenslotte is een snelle en efficiënte communicatie met de verwijzende arts essentieel voor een vlotte en correcte diagnose.

Hoe werkt DiagnostiX?

DiagnostiX maakt gebruik van de modernste technieken die ons toelaten om kwaliteitsvolle onderzoeken af te leveren aan de laagst mogelijk stralingsdosis. Na het onderzoek worden de beelden en het verslag snel en veilig online beschikbaar gesteld via PACSonWEB,  zowel voor de patiënt als voor de verwijzende arts.

Waarvoor kan je bij DiagnostiX terecht? 

Patiënten kunnen zowel terecht voor radiologische onderzoeken van de longen, botten en gewrichten, als voor echografische onderzoeken van onder andere buik, gewrichten en bloedvaten.

DiagnostiX voert ook mammografische en echografische onderzoeken uit van de borsten. Bovendien is de erkenning van onze praktijk als centrum voor de Vlaamse borstkankerscreening in aanvraag bij de Vlaamse overheid. Alle vrouwen tussen 50 en 69 jaar krijgen elke twee jaar een uitnodiging voor een gratis mammografie in het kader van het bevolkingsonderzoek. De patiënte krijgt hiervoor een afspraak, maar kan vrij kiezen waar en wanneer het onderzoek kan plaatsvinden.

Tot slot kan je bij DiagnostiX ook terecht voor een botdensitometrie, waarbij we de sterkte van het bot meten om een verhoogd risico op een breuk op te sporen.

Meer info kan je vinden op de website: www.diagnostix.be

 

Perscontact 

Dokter Kevin Van Looveren

Op vrijdag bereikbaar tussen 08u00 en 12u00 op  0494/63 01 78.

Op vrijdag bereikbaar tussen 13u00 en 17u00 op 014/74.72.92

 

Download hier de foto's in hoge resolutie. 

 

Adres

Steenweg op Turnhout 96

2360 Oud-Turnhout

www.diagnostix.be

bottom of page